La Nostra Gama De Productes.

HANGZHOU ZHELI FORKLIFT GROUP CO. LTD

Compta amb 30 anys d'experiència en la fabricació de carretons elevadors, oferint-li un producte de primera qualitat que ens ajuda a garantir la qualitat dels seus productes al costat del nostre servei.

És per això que posem a la seva disposició l'àmplia gamma de productes UN: des de carretons de 3 rodes propulsades electrònicament a màquines trilaterals, passant per dièsel de gran tonatge i fins i tot propulsades a gas butà. Així mateix, comptem amb la secció de transpalets i apiladors, manuals o elèctrics i qualsevol accessori o implement per el seu parc mòbil.

logotipo ceb Logotipo UN
Transpalet elèctric linea de separació

TRANSPALET ELEÈCTRIC

De 1000 a 3000kg, amb tecnologia AC i bateries de tracció europees.

Carretó elèctric 3 rodes linea de separació

CARRETÓ ESLÈCTRIC 3 RODES

Tecnologia AC tant en tracció com en elevació i doble motor de tracció per donar més força i potencia en treballs d’alta tensió. Sistema de canvi de bateria excel·lent per facilitar el manteniment de la mateixa

Carretó dièsel compacte de 4t a 5t linea de separació

CARRETÓ DIÈSEL COMPACTE DE 4T A 5T

de disseny actual, compacte i ergonòmic. Comprèn capacitats de 4,0t, 4,5t i 5,0t.

linea de separació
Apilador Elèctric linea de separació

APILADOR ELÈCTRIC

De 1000 a 1600kg i alçada d’elevació fins a 5m. Tecnologia AC, bateries de tracció europees, de disseny elaborat y estructura robusta per treball en àrees d’emmagatzematge d’espai limitat.

Carretó elèctric 4 rodes linea de separació

CARRETÓ ELÈCTRIC 4 RODES

Un dels models millor rebuts degut a la seva línia i excel·lent execució del treball. Amb capacitat de fins a 3,5t. Tecnologia AC en tracció i elevació i gran qualitat dels seus components.

Carretó dièsel de 5t a 7t linea de separació

CARRETÓ DIÈSEL DE 5T A 7T

Els carretons de gran capacitat han sigut dissenyats per una màxima eficiència. De disseny i robustesa europeus juntament amb la tecnologia altament avançada ofereixen una facilitat en la conducció de les mateixes.

linea de separació
Carretó retràctil linea de separació

CARRETÓ RETRÀCTIL

Augmenta la eficiència del treball, estalviant espai d’emmagatzematge impossible amb altres carretons. Tecnologia AC en tracció y elevació facilitant el manteniment de la mateixa. Posició de treball de peu o assegut.

Carretó dièsel de 18t a 35t linea de separació

CARRETÓ DIÈSEL DE 1,8T A 3,5T

Força originada de la seva qualitat superior. Excel·lent sistema de refrigeració, sistema hidràulic eficient, així com cabina altament aïllada de vibracions, donen gran comoditat de conducció.

Carretó dièsel gran tonatge de 8t a 10t linea de separació

CARRETÒ DIÈSEL GRAN TONATGE DE 8T A 10T

És el germà gran de la família. Per treballs que requereixen la màxima força d’elevació i precisió de moviments, aquest carretó oferirà respostes a qualsevol repte.

linea de separació
Carretó trilateral linea de separació

CARRETÓ TRILATERAL

Per aprofitar millor l’ús de l’espai, augmenta la capacitat d'emmagatzematge, incrementant el número de posicions de palets.

Gas butà linea de separació

CARRETÓ GAS BUTÀ

Carretons LPG de 1,8t a 3,5t de fàcil conducció i gran eficàcia.

Transpaletes linea de separació

TRANSPALETS I COMPLEMENTS

Gran varietat de transpalets manuals, de pesatge, porta bobines, pinces, taules elevadores i complements per als seus carretons.

HC-HANGCHA Forklift

CARRETÓDIÉSEL Y LPG CARRETÓ ELÈCTRIC 3 I 4 RODES linea de separació

CARRETÓ ELÈCTRIC 3 I 4 RODES

La generació més recent de carretons elevadors contrapesats, de la sèrie A de 1,0 a 3,5 TN és… La nova sèrie de productes HANGCHA. L’estètica, la seguretat, la comoditat, la fiabilitat i el rendiment s’han millorat completament.

GAMA 4 RODES de 2,5 TN a 10 TN; GAMA 3 RODES de 750 kg. a 2 TN.

CARRETÓ RETRÀCTIL ELÈCTRIC linea de separació

CARRETÓ RETRÀCTIL ELÈCTRIC

La maniobrabilitat en passadissos estrets exigeix eficiència, seguretat i rendiment. El carretó retràctil de HANGCHA ofereix els tres requisits amb una enginyeria i fiabilitat de primer nivell. És un complement perfecte per al seu magatzem o centre de distribució.

D’1,2 TN a 2 TN.

linea de separació
TRANSPALETA I APILADOR ELÈCTRICS linea de separació

TRANSPALETA I APILADOR ELÈCTRICS

La mini transpaleta elèctrica per a conductor a peu de la sèrie A, amb tecnologia d’ions○ de liti, és un reemplaçament perfecte a la transpaleta manual. Transpaleta elèctrica amb capacitats d’1,2 a 3 TN.

Apiladors elèctrics per treure el màxim rendiment en espais limitats. Una eina útil disponible amb capacitats d’1,2 a 2 TN.

CARRETÓ DIÈSEL Y LPG (GAS) linea de separació

CARRETÓ DIÈSEL I LPG (GAS)

Nova sèrie X de combustió interna, amb les tecnologies més avançades del mercat. Actualització total del disseny de la màquina, estalvi de combustible i protecció del medi ambient. Disponible des de 1 fins 12 TN. Gran tonatge de 12 a 46 TN.

CARRETÓ TOT TERRENY linea de separació

CARRETÓ TOT TERRENY

Capacitat per al treball en diferents àrees, amb un gran rendiment sense tenir en compte les rigoroses condicions que pugui tenir el terreny.

Còmode, segura i fiable, es traduirà en el carretó que pot satisfer totes les seves necessitats.

linea de separació
TRANSPALETA MANUAL I SEMIELÈCTRICA | APILADOR MANUAL linea de separació

TRANSPALETA MANUAL I SEMIELÈCTRICA | APILADOR MANUAL

Els imprescindibles per a qualsevol negoci. Una ajuda per al moviment de càrregues a petits espais: magatzems, camions, comerços... sense esforços. Un aliat indiscutible en el seu dia a dia.

Transpaleta semielèctrica 1,5 TN.

Transpaleta manual de 2 a 3 TN.

Apilador manual d’1 a 2 TN.

HC-HANGCHA Forklift

HANGCHA ofereix una gamma completa de productes d’equips per a la manipulació de materials. Des de carretons elevadors amb motor de combustió interna d’1 a 48 TN y elèctrics amb contrapès d’1 a 16 TN, una gamma completa d’equips de magatzematge, des de transpalets i apiladores manuals y elèctrics, fins carretons retràctils, carregadors laterals de 3 a 6 TN, manipuladors de contenidors buits, apiladors retràctils, tractors d’arrossegada, plataformes de tisora i braços aeris y un llarg etcètera, productes els quals s’han guanyat una sòlida reputació entre els nostres clients per ésser de la més alta qualitat, por la seva durabilitat i fiabilitat.

Actualment, la xarxa de vendes HANGCHA, es compon de més de 120 distribuïdors que cobreixen més de 150 països a Europa, Àfrica, Àsia, Oceania, Amèrica del Nord i Amèrica Llatina.

Logotipo Ceb Logotipo Hancha
CARRETÓ ZONA ATEX (ANTIDEFLAGRANT) linea de separació

CARRETÓ ZONA ATEX (ANTIDEFLAGRANT)

Màquina preparada per a treballs en entorn de gas i atmosferes explosives EX, definides per presència de gas, boira o vapor i pols en condicions normals de treball diari (Zona 1 y Zona 2).

Capacitats d’1 a 3,5 TN.